Френска любовна подредба

Това е една подредба, която намерих в англоговорящите форуми. Според хората, които я предоставят във форума, е била използвана още в Средновековието за проверка на потенциални партньори за женитба в близкото бъдеще. В днешни времена би било по-добре да я прилагаме, за да проверим  кога ще се появи следващият ни партньор. Това не е някаква дълбока, психологическа подредба за голямо вникване в себе си, но я намирам за забавна и мисля, че би била чудесна за някакво парти, например, като едно по-интересно и нестандартно забавление.
Използва се само от хора, които не са обвързани и имат някакви намерения към конкретен човек, или просто търсят човек до себе си без да имат предвид никой конкретен човек.
 

Има три важни карти, за които трябва да следите в подредбата; Крал чаши (сигнификатор на мъжа), Кралица чаши (сигнификатор на жената) и 9 чаши – сигнификатор на връзката, на момента в който Кралят и Кралицата се харесат.

Картите се разбъркват и се делят на три купчинки (на око, не е нужно да са равни) като: Купчинката най-в ляво определя време на събитията от 0 до 2 месеца; купчинката в средата – време на развитие на събитията от 3 до 7 месеца, а купчинката в дясно – 8 – 12 месеца.

Хващаме първата купчинка и търсим сигнификаторите си в нея. В най-добрият случай би трябвало да намерим сигнификаторите в една и съща купчинка. Ако сигнификаторите са разделени в различни купчинки, защо се намират там подлежи на тълкуване от гадателя. Да намерим всички сигнификатори в едната купчинка би означавало, че мъжът и жената се познават или ще се запознаят и горе-долу по това време ще се влюбят един в друг. Ако например Дамата чаши се намира в първата купчинка, заедно с 9-те чаши, но Кралят е в някоя от другите две, то тогава Дамата (ако гледате на нея) е готова за връзка, но все още не познава краля. Ако Дамата е във втората купчинка, да кажем, а Кралят е в първата, това означава, че тя познава Кралят, но не го оценява правилно и не му е дала шанс. Има и още вариации, но оставям тълкуването им на вашата интуиция.

Освен положението на сигнификаторите в купчинките, важни са и други карти: две карти ПРЕДИ сигнфиикатора и следващите две карти СЛЕД сигнификатора. Опционално, може да увеличите броя на картите – например да вземате предвид трите карти преди сигнификатора и трите карти след сигнификатора:

– Картите преди Кралят Чаши показват неговия характер, начина му на действие, обстоятелствата около него. Картите след Краля чаши показват как ще се държи той с Дамата като я срещне.
– Първите две карти преди дамата показват как тя би реагирала спрямо Краля чаши и идеята да има връзка с него. Картите след нея – как ще се чувства в самата връзка и какво ще мисли за нея
-Картите преди 9 чаши показват обстоятелствата, при които Кралят и Дамата се срещат, а картите след нея – как ще се развие връзката в последствие.

Успех и не взимайте твърде насериозно нещата!! 😛

Източник: Aeclectic
Advertisements

Публикувано от

Iuno

utque erat et tellus illic et pontus et aer, sic erat instabilis tellus, innabilis unda, lucis egens aer; nulli sua forma manebat, obstabatque aliis aliud, quia corpore in uno frigida pugnabant calidis, umentia siccis, mollia cum duris, sine pondere, habentia pondus.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s